Spiltrap

Een sieraad in iedere omgeving

Spiltrap

Wat is een spiltrap?

Bent u op zoek naar een spiltrap? Dan bent u bij Siertrappen.nl aan het juiste adres! Een spiltrap wordt ook wel een draaitrap genoemd. De traptreden draaien om de spil heen waardoor de trap in een klein trapgat past en weinig ruimte in beslag neemt. De spil dient als constructie en draagt de traptreden. De spiltrappen in ons assortiment kunt u zowel binnen als buiten plaatsen. Meer weten? Hieronder leest u meer over onze elegante gietijzeren siertrappen.

Goed om te weten: een spiltrap hoeft niet gelast te worden!

Meer weten over onze spiltrappen? Neem contact op!

Prachtige en elegante gietijzeren siertrappen

Wij leveren prachtige, elegante gietijzeren spiltrappen. Modellen Sofia en Leda zijn populaire gietijzeren spiltrappen waarmee u meer sfeer in een ruimte kunt creëren. Model Sofia oogt buitengewoon elegant door de prachtige lichtinval. Op zoek naar spiltrap voor op kantoor, in een winkel of in een grote ruimte? Bekijk dan eens model Leda. Leda is het grootste model spiltrap van Siertrappen.nl met een diameter van 210 cm. Toch oogt deze trap elegant dankzij de prachtige lichtinval.

Zoektocht naar de juiste spiltrap

Benieuwd naar onze spiltrappen? Bekijk dan eens onze fotogalerie. Heeft u een spiltrap op het oog, maar weet u nog niet of de spiltrap wel in de desbetreffende ruimte past? Bekijk dan de specificaties van onze siertrappen. Bij de specificaties ziet u onder andere wat voor diameter een spiltrap heeft. Zo weet u ook meteen of een siertrap van Siertrappen.nl wel mogelijk is in bijvoorbeeld uw woning.

All-in, Halfway en Your way

Wij bieden u drie mogelijkheden bij de aanschaf van een spiltrap: All-in, Halfway en Your way. Met All-in zorgen wij ervoor dat de trap wordt gecoat in uw gewenste RAL kleur. De trap wordt vervolgens ook geplaatst door een van onze ervaren monteurs. Halfway betekent dat u de trap in losse onderdelen bij ons afneemt. De losse onderdelen coaten wij van te voren in een gewenste RAL kleur. Wilt u de spiltrap zelf coaten en plaatsen? Dan kunt u kiezen voor Your way. Met deze mogelijkheid bestelt u alleen de trap bij Siertrappen.nl.

Spiltrappen bestellen bij Siertrappen.nl

Spiltrap bestellen bij Siertrappen.nl? Wij helpen u graag verder met het vinden van een geschikte spiltrap voor in een woning, restaurant, kantoorpand of andere ruimte. Wilt u langskomen in onze showroom? Mail of bel ons dan voor een afspraak. Onze showroom is gevestigd aan de Marienhoef 10B in Ermelo. Wij brengen u op de hoogte van onze mogelijkheden en adviseren u graag over onze elegante spiltrappen. Ga voor een echte eye-catcher en kies voor een spiltrap van Siertrappen.nl!

Draaitrap

Op zoek naar een draaitrap? Veel mensen gebruiken de termen spiltrap en draaitrap door elkaar heen. Ook wanneer u op zoek bent naar een draaitrap, kunt u contact met ons opnemen!

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.