Over ons

Laten we eerst even kennismaken

Het overweldigende gevoel van de schoonheid van de karakterisiteke gietijzeren siertrappen
Laten we eerst even kennismaken! Wij zijn Mandy en Theo Kamphorst, en in 2005 wilde het toeval dat wij onze mooie gietijzeren siertrappen ontdekten.

Natuurlijk wilden wij meer weten over de oorsprong van dit stukje vakmanschap en hebben mogen ervaren dat oprechte passie voor het vak altijd terug te zien is. En te beleven.

Denk idyllisch Portugal met haar zonovergoten olijfgaarden, overheerlijke wijnen en het meest exquise voedsel dat je je kunt bedenken. Laat je in verrukkelijke vervoering brengen en aanschouw in gedachten de rustieke, charmante bouwwerken, architecturen en gietsels van weleer…met de hand, en liefde voor het ambacht tot stand gebracht.

Het overweldigende gevoel van schoonheid van de karakteristieke gietijzeren siertrappen – met dat vleugje romantiek – wilden wij meer mensen laten beleven.

Gelukkig bezoekt u nu onze website, en ontvangen wij u wellicht binnenkort in onze showroom in Ermelo, waar u onze siertrappen kunt bewonderen. U bent van harte welkom!

Handige links: Spiltrap | Wenteltrap

Wenteltrap Paris
Spiltrap Leda

Siertrap bestellen en plaatsen

Wij onderscheiden ons niet alleen door de prachtige siertrappen zelf, maar ook in onze dienstverlening. Zo importeren wij de trappen – volgens uw wensen gemaakt – direct uit het buitenland. Hierdoor zijn de levertijden beperkt en de prijzen scherp. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de mogelijkheden bij u thuis. Neemt u dan gerust contact met ons op. Theo is bouwkundige en adviseert u graag over de mogelijkheden, afgestemd op uw huis en uw wensen.

All-in

Uw trap wordt door ons naar wens op kleur gebracht zowel mat als glans is mogelijk en geplaatst door één van onze ervaren monteurs.

Half way

U neemt de trap in losse onderdelen af en laat deze door ons naar wens op kleur brengen. De trap wordt in losse onderdelen, als een bouwpakket, aangeleverd.

Your way

U bestelt alleen de trap bij ons. Montage en op kleur brengen neemt u voor eigen rekening. De trap wordt in losse onderdelen, als een bouwpakket, aangeleverd.

Wilt u alvast een kijkje nemen in onze showroom?

 

Een overzicht van onze siertrappen

Ieder mens en elke ruimte heeft eigen wensen.

Paris

Een karakteristieke spiltrap

Sofia

Een gietijzeren sierlijke elegantie

Leda

Robuust doch elegant

Burberry

De kracht van de eenvoud

Sisi

Een gietstalen spiltrap

Maya

Elegantie ten top

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.