Draaitrap

Een sieraad in iedere omgeving

Draaitrap

Draaitrap kopen?

Bent u op zoek naar een draaitrap? Ontdek dan snel het aanbod van Siertrappen.nl. In ons assortiment vindt u draaitrappen in alle soorten en maten. Wilt u weten waarom de draaitrap onmisbaar is in uw interieur? Lees dan snel verder! 

Goed om te weten: Onze trappen hoeven niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens. 

Een pronkstuk in het interieur

Bent u bezig met een nieuw interieur? Dan bent u bij siertrappen.nl op de juiste plek. De draaitap is de laatste jaren steeds populairder geworden. De trap neemt geen overbodige ruimte in beslag. De draaitrap is een trap die rond één centrale as draait. Wanneer u deze van bovenaf bekijkt ziet u een halve cirkel of meer. De draaitrap is te verkrijgen in veel verschillende materialen. Draaitrappen zijn een pronkstuk in het interieur!

De voordelen van een draaitrap

Draaitrappen besparen enorm veel ruimte. De ronde trap gaat in een cirkel omhoog. Daardoor zult u meer ruimte besparen dan bij een rechte trap. Daarnaast geeft de draaitrap een gevoel van veiligheid. De draaitrap is vaak beschermd, waardoor u er bijna niet vanaf kunt vallen. Draaitrappen zijn vaak minder steil dan een rechte trap. Dit maakt de draaitrap makkelijker en comfortabeler te beklimmen.

Draaitrappen bestellen en plaatsen

Wij onderscheiden ons niet alleen met ons assortiment, maar ook met onze dienstverlening. Heeft u een prachtige draaitrap gevonden in ons assortiment? Wij importeren deze direct uit het buitenland. Zo kunnen wij de draaitrap snel leveren. Daarnaast houden wij op deze manier de prijzen scherp.

Verkrijgbaar in verschillende stijlen

Bij Siertrappen.nl zijn de draaitrappen te verkrijgen in verschillende stijlen. Bedenk goed welke stijl het beste past in uw interieur. Ons assortiment bestaat op dit moment uit zeven verschillende uitvoeringen. Alle draaitrappen zijn elegant. Afgewerkt met prachtige sierlijke details. Het ene model is iets robuuster dan de ander. Bekijk snel ons assortiment en ontdek welke draaitrap voor u gemaakt is!

Op zoek naar een draaitrap?

Bent u net zo enthousiast als ons over de draaitrap? Bestel deze dan snel! Uw trap wordt precies naar uw wensen geleverd. Vervolgens wordt de draaitrap geplaatst door één van onze monteurs. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 107 150 54. De mooiste draaitrappen vindt u bij Siertrappen.nl!

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.