Wenteltrap Zelhem

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Zelhem

Een wenteltrap nabij Zelhem kopen?

Siertrappen is hét adres voor wenteltrappen in en nabij Zelhem. Bij ons kunt u namelijk terecht voor de meest uiteenlopende en prachtige trappen. Een ieder van onze wenteltrappen, ook wel draaitrap of spiltrap genoemd, heeft een uniek design en wordt altijd volledig naar uw wensen gemaakt.

Onze showroom is gevestigd in Ermelo, maar wegens de goede bereikbaarheid zijn wij ook eenvoudig te bezoeken vanuit steden als Amsterdam, Groningen, Haarlem en meer. Bovendien leveren we onze trappen in heel Nederland, Duitsland, Frankrijk én België! Komt u binnenkort ook een schitterende wenteltrap nabij Zelhem uitzoeken?

Goed om te weten: Een wenteltrap in Zelhem hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens.

Wat is een draaitrap?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wellicht niet helemaal goed weet wat een draaitrap precies inhoudt. Daarom leggen we dat graag uit! Een draaitrap is een trap die in een spiraalachtige vorm naar boven draait.Dat houdt in dat u niet in een rechte lijn naar boven loopt, maar als het ware een ronding maakt. Hierbij kunt u ervoor kiezen om de trap rondom een spil te bevestigen of de treden te laten zweven. Ook kunt u de trap zowel linksom als rechtsom laten draaien.

Dankzij deze talloze mogelijkheden van een wenteltrap nabij Zelhem is een trap als deze erg praktisch en geschikt voor iedere ruimte. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Neem dan online een kijkje in ons assortiment.

De verschillende modellen

Onze collectie bevat momenteel 7 schitterende gietijzeren spiltrappen met diverse afmetingen. Of u nou een moderne trap, een klassieke trap of een industriële wenteltrap in Zelhem wilt. Siertrappen heeft het allemaal! Ons aanbod bestaat uit de volgende modellen:

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een wenteltrap in of nabij Zelhem? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies!

Onze service

Om u zo volledig en goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons kiezen voor verschillende manieren van oplevering. Wilt u graag dat wij de klus volledig uit handen nemen? Dan kiest u voor de all-in service. Dit betekent dat wij uw trap zowel kleuren als plaatsen. Wilt u hem door ons laten kleuren, maar plaatst u hem liever zelf? Dan past onze half way service goed bij u. Het complete plaatje liever zelf doen? Met de your way service bestelt u enkel de trap bij ons. Kleuren en monteren is dan geheel aan uzelf.

Een offerte aanvragen voor uw spiltrap in Zelhem

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een wenteltrap in uw woning in Zelhem? Kom dan langs en bekijk het aanbod spiltrappen in onze showroom. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 6 1071 5054 of mailen naar info@siertrappen.nl. Voor de mooiste wenteltrappen in de omgeving van Zelhem moet u bij Siertrappen zijn! Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Zelhelm, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, Zutphenen Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.