Wenteltrap Utrecht

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Utrecht

Een sierlijke wenteltrap voor uw huis in Utrecht. Dat is wat u voor ogen heeft. Als u veel van interieur en architectuur houdt, dan is misschien een Victoriaanse wenteltrap de beste keuze voor u. Zo’n wenteltrap is geïnspireerd door de Victoriaanse architectuur wat stamt uit het Victoriaanse tijdperk van 1837 tot 1901. Dit tijdperk heeft zijn naam te danken aan koningin Victoria die destijds heerste in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De architectuur kenmerkt zich door decoratieve, gietijzeren elementen, balkons, koperbeslag, luifels, hoge puntdaken, glasdecoratie en veranda’s. Haalt u een mooi stukje geschiedenis in huis door een wenteltrap in uw huis in Utrecht te plaatsen? Siertrappen.nl helpt u er graag bij.

Haal de romantiek in huis

Met een sierlijke wenteltrap in uw woning in Utrecht haalt u de romantiek in huis. Zo’n trap geeft enorm veel sfeer aan uw (woon)kamer of hal. Het is de blikvanger van de ruimte. Waarom wij, Mandy en Theo Kamphorst, ook voor deze trappen zijn gevallen, is het stukje vakmanschap wat erbij komt kijken. Ze worden in het buitenland met de hand en met liefde voor u gemaakt. Wat wilt u nog meer? We hebben in totaal 6 fraaie uitvoeringen met ieder zijn eigen stijl. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat strakkere uitvoering van een wenteltrap, die wij kunnen vervolgens kunnen leveren en plaatsen in Utrecht.

Drie aandachtspunten voor een wenteltrap in Utrecht

Gaat u voor een mooie wenteltrap in Utrecht? Er zijn een aantal zaken waar u goed naar moet kijken, voordat u een wenteltrap bij ons bestelt. Dat is de grootte van de vloer. Onze wenteltrappen voor woningen in Utrecht zijn in verschillende maten te verkrijgen. De kwaliteit van de vloer is ook van belang. Zo moet de vloer wel de draagkracht hebben om onze trappen te kunnen houden. Ook de ondervloer speelt hierbij een rol. En als laatste is de grootte van het trappengat van belang. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat u uiteindelijk de wenteltrap in Utrecht gaat vinden.

Kies voor een romantische wenteltrap

Wilt u de romantiek in huis halen met een wenteltrap? Een waar sieraad voor uw hal of woonkamer in Utrecht. Wij, Mandy en Theo, helpen u graag de wenteltrap voor uw huis in Utrecht uit te zoeken. Onze showroom in Ermelo zit op minder dan 50 minuten rijden van Utrecht af. Kom snel een kijkje nemen aan de Mariënhoef 10B in Ermelo. Theo is bouwkundig en kijkt graag met u mee voor de mooiste siertrap. Bel naar 06 10 71 50 54 om een afspraak te maken. U mag ook een mail sturen naar info@siertrappen.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons met een afspraak voor een wenteltrap in Utrecht.

Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Utrecht, Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.