Wenteltrap Rotterdam

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Rotterdam

Een wenteltrap in Rotterdam kopen?

Uw prachtige wenteltrap in Rotterdam trekt veel bekijks. Iedere keer weer staat uw visite er aandachtig bij stil. Al is het maar voor één seconde. Geef ze eens ongelijk! Het eigenaardige uiterlijk. De subtiele details. De verfijnde vormen. Zelfs u kunt nog iedere dag van uw eigen wenteltrap in Rotterdam genieten. Eén ding mag zeker zijn: een aankoop bij Siertrappen.nl is uw investering meer dan waard! 

Goed om te weten: Een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens.
 

Het onderhoud

De wenteltrappen van Siertrappen.nl worden van staal gemaakt. Ideaal, want dit materiaal blijft ontzettend lang mooi. Het kan namelijk goed tegen een krasje. Door de coating wordt uw wenteltrap in Rotterdam daarnaast ook roest- en vuilafstotend gemaakt. Om die reden heeft deze weinig onderhoud nodig. Staat uw wenteltrap in de buitenlucht van Rotterdam? Dan kunt u gerust de hogedrukspuit gebruiken. Binnenshuis is een vochtige doek de juiste keuze. Deze hoeft u er slechts één keer per week overheen te halen.

De verschillende modellen

Iedere omgeving kent zijn eigen sfeer en vorm. U kunt er daarom niet willekeurig een trap laten plaatsen. Om geen afbreuk aan de ruimte te doen, heeft u mogelijk specifieke wensen en eisen voor uzelf opgeschreven. Om u het in uw keuze makkelijker te maken hebben wij zes verschillende trappen voor u ontworpen. Welke wenteltrap laat u in Rotterdam plaatsen?

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Onze medewerkers denken graag met u mee.

De service van Siertrappen.nl

Siertrappen.nl staat bekend om zijn prachtige producten. Maar ook qua dienstverlening vallen wij in positieve zin op. Overweegt u een wenteltrap in Rotterdam te plaatsen? Dan bepaalt u zelf welke service u bij ons afneemt. Kiest u voor onze populaire half way-dienst? Dan wordt uw wenteltrap door een ervaren monteur in Rotterdam geplaatst. Gaat u liever all-in? Dan brengen wij uw aankoop ook op kleur. Uiteraard kunt u het ook allemaal zelf doen. Zo houdt u de kosten in eigen hand.

Plaats nu een wenteltrap in Rotterdam!

Droomt u van een eigen wenteltrap in Rotterdam? De vakmensen van Siertrappen.nl regelen het voor u! Neem vandaag nog contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel naar +31(0)610715054 of stuur een e-mail naar info@siertrappen.nl. Wilt u onze trappen eerst een keer bewonderen? Bezoek dan onze showroom aan de Mariënhoef 10B te Ermelo. Dan is de keuze voor uw toekomstige wenteltrap in Rotterdam zo gemaakt! Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen en spiltrappen geplaatst in Rotterdam, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.