Wenteltrap Leiden

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Leiden

Al jaren droomt u van een prachtige, karakteristieke wenteltrap voor uw woning in Leiden. Leiden zelf is op zich al karakteristiek en daarom mag een prachtig interieur niet ontbreken! Bij Siertrappen.nl verkopen wij diverse trappen, helemaal op maat gemaakt naar uw wens. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor een wenteltrap bij u in Leiden zijn? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor een wenteltrap

Bent u al op de hoogte van de voordelen van een wenteltrap? Dit type trap bespaart meer ruimte ten opzichte van een ‘standaard’ trap. Bij Siertrappen.nl verkopen wij in de regio Leiden diverse gietijzeren wenteltrappen:

  • Paris. Wanneer u voor een strak model wilt gaan, is Paris de beste keuze voor u. U kunt de trap zelf plaatsen en daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende breedtematen.
  • Sofia. Bent u op zoek naar een sierlijke spiltrap? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Sofia is dan de juiste keuze. Zowel de horizontale treden als de stootborden zijn sierlijk en open afgewerkt.
  • Sisi. De naam Sisi klinkt al erg vriendelijk en zelfs romantisch. Precies zo is deze trap ontworpen. Sisi beschikt over een zeer gedetailleerde vormgeving.
  • Burberry. Wanneer u op zoek bent naar een strakke, moderne wenteltrap in Leiden, vindt u Burberry misschien wel een goede optie. Deze trap past perfect in een industriële omgeving!
  • Leda. De wenteltrap Leda is de grootste in ons assortiment. De treden zijn in hoogte verstelbaar. Voor deze trap is een trapgat nodig van minimaal 210 millimeter.

Werkwijze Siertrappen.nl

Niet alleen onze wenteltrappen maken indruk in Leiden, ook staan wij bekend om onze service. Sinds 2005 houden wij ons bij Siertrappen.nl al bezig met de mooiste trappen. Wij importeren de trappen direct uit het buitenland, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij komen graag bij u langs in Leiden om de mogelijkheden te bespreken als het gaat om een wenteltrap. Na onze kennismaking heeft u de keuze tussen 3 pakketten:

  • All-in: Wij ontzorgen u volledig als het gaat om het plaatsen van een wenteltrap in Leiden. Onze specialisten brengen de trap op kleur en komen de trap bij u monteren.
  • Half way: Met deze optie neemt u de trap in losse onderdelen af. Wij brengen de wenteltrap voor u op kleur en leveren vervolgens een bouwpakket.
  • Your way: U bestelt bij ons een trap en daarna kunt u deze zelf op kleur brengen. Ook hierbij krijgt u een bouwpakket thuis geleverd.

Hogerop komen met een wenteltrap in Leiden?

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en wilt u nu ook een wenteltrap aanschaffen in Leiden? Geen probleem, u kunt direct contact met ons opnemen! U kunt bellen naar 06 1071 5054 of mailen naar info@siertrappen.nl. Wanneer maakt een wenteltrap uw interieur af in Leiden?

Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.