Wenteltrap Kampen

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Kampen

Wilt u een wenteltrap kopen?

Een wenteltrap voor uw woning in Kampen kopen? Dan bent u bij Siertrappen.nl precies aan het juiste adres. Met één van onze wenteltrappen, ook wel spiltrappen genoemd, voegt u een uniek stukje design toe aan ieder interieur. Daarnaast zijn onze trappen ook erg praktisch. Met een wenteltrap in Kampen bespaart u namelijk eenvoudig een hoop ruimte. Meer weten over onze uiteenlopende mogelijkheden voor een wenteltrap in Kampen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Goed om te weten: een wenteltrap in Kampen hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens. Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Kampen, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, HaarlemMaastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Onze modellen

Komt u naar Siertrappen.nl voor uw wenteltrap in Kampen? Dan heeft u de keuze uit prachtige modellen in diverse materialen en stijlen. Zo is er altijd een wenteltrap die perfect bij uw woning in Kampen past. Ontdek ons volledige aanbod hieronder:

Paris

Wenteltrap Paris is een strak model met zwevende tredes. Deze trap is eenvoudig zelf te plaatsen en bovendien verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen. Tevens zijn de tredes in hoogte verstelbaar. Altijd handig!

Sofia

Sofia is een zeer sierlijke wenteltrap van gietijzer. Zowel de tredes als stootborden zijn open en sierlijk afgewerkt. Wilt u een elegante wenteltrap in Kampen? Informeer dan zeker naar dit model.

Leda

Leda is de grootste wenteltrap uit het assortiment. Met een diameter van 210 cm heb je met deze wenteltrap een echte eyecatcher te pakken. Het voordeel bij deze trap is dat de optredes in hoogte verstelbaar zijn. Vanwege de grootte en het gewicht, is Leda wel minder eenvoudig zelf te plaatsen.

Burberry

Wilt u liever een moderne wenteltrap in Kampen plaatsen? Dan is het model Burberry een uitstekende keuze. Deze trap is namelijk strak, eigentijds én modern. Bovendien oogt ze heel ruimtelijk. Ideaal wanneer de ruimte waarin deze geplaatst wordt, wat kleiner is.

Sisi

Wanneer u het liefst een romantische trap wilt, moet u zeker voor ons Sisi model gaan. Dankzij haar zeer gedetailleerde en opengewerkte vormgeving, is het een aanwinst voor ieder interieur.

Maya

Wilt u echt een unieke wenteltrap voor in Kampen? Met Maya kunt u letterlijk alle kanten op! De rechte delen van deze trap zijn namelijk af te wisselen met hoeken en bochten. Hierdoor zijn er eindeloze variaties mogelijk. Let op: ook deze trap is wegens haar gewicht minder eenvoudig zelf te plaatsen.

De voordelen van een wenteltrap in Kampen

Een wenteltrap in Kampen staat prachtig in het interieur, maar brengt ook voordelen met zich mee. Onze siertrappen nemen namelijk weinig ruimte in. Ideaal wanneer u ruimte wilt besparen. Daarnaast zijn spiltrappen minder steil dan rechte trappen. Hierdoor is het eenvoudiger en comfortabeler om de trap te betreden. Tevens bespaart een wenteltrap in Kampen u tijd en energie. Wanneer u de trap één keer per week met een vochtige doek schoonmaakt, is dat voldoende!

Service op maat

Wanneer u kiest voor Siertrappen.nl, kiest u voor service en kwaliteit. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u kiezen uit drie verschillende manieren van oplevering: all-in, half way of your way. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de diverse mogelijkheden bij u thuis. Neem dan gerust contact op of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag met u mee!

Direct een wenteltrap voor in Kampen bestellen?

Bent u enthousiast geworden en kunt u niet langer wachten op uw wenteltrap in Kampen? Kom gerust langs in onze showroom en ontdek ons schitterende aanbod. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 6 1071 5054 of mailen naar info@siertrappen.nl. Op zoek naar een wenteltrap voor uw woning in Kampen? Kies Siertrappen.nl!

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.