Wenteltrap Gent

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Gent

Wenteltrap laten plaatsen in Gent?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe wenteltrap (of spiltrap) in Gent, bent u bij Siertrappen aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan trappen zodat er voor u altijd een trap tussen zit. Bovendien worden ze volledig op maat gemaakt en brengen wij hem op kleur voor u. Alles om ervoor te zorgen dat u straks een prachtige nieuwe aanwinst in huis heeft!

Goed om te weten: Een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens.
 

De voordelen van een wenteltrap

Het grootste voordeel van uw wenteltrap in Gent is dat het een hoop ruimte bespaart. De trap is daardoor ook in kleinere ruimtes erg geschikt. Doordat een ronde trap vaak minder steil is dan een rechte trap, is het bovendien makkelijker en veiliger om deze trap te beklimmen.
Een heel ander voordeel van uw wenteltrap in Gent, en wellicht wel de belangrijkste, is de vorm en uitstraling. Zijn prachtige design en elegantie springen namelijk direct in het oog. Keer op keer zult u weer onder de indruk zijn van zijn schoonheid.

Het onderhoud van uw wenteltrap in Gent

Het onderhouden van uw trap zal weinig energie en tijd in beslag nemen. De trappen zijn namelijk gemaakt van staal. Dit is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen die er is. Bovendien bevat het een speciale coating wat ervoor zorgt dat uw wenteltrap in Gent ook nog eens roest- en vuilafstotend is.
Zowel binnen als buiten is de trap daardoor gemakkelijk schoon te houden. Buitenshuis kunt u gerust gebruik maken van een hogedrukspuit. Staat de trap binnen? Gebruik dan één keer in de week een vochtige doek en uw wenteltrap in Gent gaat jaren mee!

Wat kost het plaatsen van uw wenteltrap?

Uw wenteltrap in Gent zal doorgaans wat duurder zijn dan het plaatsen van een rechte trap. Echter is het dat volledig waard. Onze trappen zijn te verkrijgen vanaf €899,00. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal zaken zoals de maat en het materiaal.
Ook de wijze van oplevering speelt hierin een rol. Gaat u voor all-in, half way of your way?
All-in houdt in dat wij uw trap kleuren en plaatsen. Half way betekent dat wij hem kleuren, maar hem als bouwpakket aan u leveren. Kiest u voor your way? Zowel de kleuring als plaatsing neemt u dan voor eigen rekening. Benieuwd naar een geschikte wenteltrap voor in Gent? Bekijk dan ons assortiment voor een overzicht van al onze trappen.

Contact opnemen voor uw wenteltrap in Gent

Kunt u niet langer meer wachten op uw nieuwe wenteltrap in Gent? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)610715054 of door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@siertrappen.nl. Wilt u de trappen eerst eens in het echt bekijken? Navigeer dan naar de Mariënhoef 10B in Ermelo. Koopt u deze week nog uw nieuwe Wenteltrap voor in Gent? Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Gent, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, EemnesGroningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.