Wenteltrap Dordrecht

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Dordrecht

Bent u op zoek naar een manier om een klassieke uitstraling in uw interieur te krijgen? Weet dat er een oplossing is om pure schoonheid in uw huis te krijgen: een wenteltrap plaatsen in uw woning in Dordrecht. Een wenteltrap is een echte eyecatcher in uw woning vanwege het unieke design van de trap en daarnaast is de wenteltrap ook nog eens enorm praktisch. Met de wenteltrap in uw woning in Dordrecht bespaar je namelijk op een eenvoudige manier heel veel ruimte. Bent u benieuwd naar al onze draaitrappen? Kom dan eens langs in de showroom van Siertrappen om alle modellen te bekijken. 

Wat is een wenteltrap?

De meeste trappen in woningen hebben dezelfde uitstraling. Deze trappen lopen steil naar boven toe. Dit is bij een wenteltrap niet het geval. Wanneer u besluit om een wenteltrap in uw woning in Dordrecht te plaatsen, dan kiest u ervoor om een trap te nemen die zich in een spiraal omhoog wentelt. Deze trappen worden ook wel spiltrappen genoemd, omdat de treden meestal aan een spil worden bevestigd. 

Verschillende modellen wenteltrappen

In het assortiment van Siertrappen zijn verschillende modellen wenteltrappen opgenomen. De reden hiervan is dat de meeste huizen niet hetzelfde zijn en soms om een andere inrichting vragen. Ook smaken verschillen, dus als u op zoek bent naar een wenteltrap voor uw woning in Dordrecht, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u onder andere de robuuste wenteltrap zoals de Maya in ons aanbod vinden, maar ook elegante of moderne wenteltrappen zoals de Sofia en de Burberry zijn beschikbaar in ons assortiment. 

De voordelen van een wenteltrap in Dordrecht

Een wenteltrap kopen kan zorgen voor een aantal voordelen. Natuurlijk zorgt de wenteltrap voor een schitterend interieur en een prachtige uitstraling van uw woning in Dordrecht, maar de wenteltrap heeft ook een aantal praktische voordelen. Zo bespaart u met een wenteltrap enorm veel ruimte, omdat de trap in een spiraal omhoog gaat. Daarnaast is de spiltrap vaak minder steil dan een rechte steektrap, wat deze trap veel veiliger maakt. Kortom, een wenteltrap in Dordrecht maakt het betreden van uw trap makkelijker en comfortabeler. 

Een wenteltrap kopen nabij Dordrecht? 

Wilt u een wenteltrap kopen voor uw woning in Dordrecht? Dan bent u bij Siertrappen aan het juiste adres. Hier vindt u niet alleen veel verschillende soorten wenteltrappen voor in uw woning, maar hier ontvangt u ook het juiste advies voor een prachtig interieur. Kom dus eens langs in onze showroom of vraag direct een offerte aan door ons te mailen via info@siertrappen.nl of te bellen op +31 (0) 6 1071 5054

Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Dordrecht, Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.