Wenteltrap Den haag

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Den Haag

Een wenteltrap in Den Haag kopen?

Op zoek naar een wenteltrap in Den Haag? Een erg goed idee! Een wenteltrap is immers een prachtige verfraaiing van ieder interieur. Bovendien is het de perfecte oplossing voor kleine ruimtes, waar een gewone, rechte trap te veel ruimte inneemt. Op Siertrappen.nl vindt u een divers assortiment aan spiltrappen, die natuurlijk voor u op maat gemaakt kunnen worden. De kleur van uw nieuwe wenteltrap in Den Haag bepaalt u tevens helemaal zelf.

Goed om te weten: Een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens. Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Den Haag, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, BrusselEemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, UdenhoutUtrechtZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.
 

Wat is een wenteltrap?

Een wenteltrap is een trap die niet stijl omhoog loopt, maar in een spiraalachtige vorm. Wanneer u op zoek bent naar een wenteltrap in Den Haag, zult u in veel gevallen eigenlijk een spiltrap bedoelen. Dit is een subcategorie van de wenteltrap, die getypeerd wordt door een verticale drager in het midden. Dit noemen we de spil, waaraan de treden bevestigd zijn. Hierdoor is het mogelijk de trap compact te houden, aangezien alle treden zich rondom de spil bevinden.

 

De voordelen van een wenteltrap in Den Haag

Met dit laatste is ook meteen het grootste praktische voordeel van een wenteltrap in Den Haag genoemd. U bespaart ermee ontzettend veel ruimte. In veel gevallen zal dit echter niet de belangrijkste beweegreden zijn om een spiltrap te laten plaatsen. Het zal vaak namelijk ook vooral een kwestie van smaak zijn. Een mooie designwenteltrap geeft uw woning in Den Haag in één klap veel meer sfeer.

Bovendien is een wenteltrap ook veiliger dan een rechte trap. Stelt u zich voor: u glijdt uit op de bovenste trede van een gewone steektrap. Dan valt u met een beetje pech zo twintig treden naar beneden. Gebeurt u dit op een wenteltrap, dan zal de schade dankzij de spijlen, bochten en de eventueel aanwezige bordessen veelal meevallen.

 

Wat kost een wenteltrap in Den Haag?

Doordat een wenteltrap nu eenmaal niet eenvoudig is om te maken, zijn deze in de regel duurder dan rechte trappen. De ambiance en de ruimte die u ervoor terugkrijgt is echter veel meer waard! Onze siertrappen zijn te verkrijgen vanaf €899. U kunt ervoor kiezen uw trap all-in, half way of your way te laten leveren.

All in houdt in dat uw wenteltrap in Den Haag door ons op kleur wordt gebracht en geplaatst. Kiest u voor half way, dan ontvangt u de reeds op de gewenste kleur gebrachte trap in onderdelen. Your way houdt in dat u de trap eveneens als bouwpakket ontvangt en naast de montage ook het op kleur brengen voor eigen rekening neemt.

Benieuwd wat voor wenteltrap er bij u in Den Haag zou passen? Bekijkt u dan het overzicht van al onze siertrappen.

 

Een wenteltrap op het oog?

Heeft u op onze site een fraaie wenteltrap voor uw woning of bedrijfspand in Den Haag gezien? Dan wilt u deze ongetwijfeld graag eens in het echt komen aanschouwen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in het Veluwse Ermelo. Neemt u vooraf even contact op om een geschikt moment af te spreken, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)610715054 of een email te sturen naar info@siertrappen.nl. Dan zien we u binnenkort graag om u te helpen aan de perfecte wenteltrap in Den Haag.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.