Wenteltrap Brussel

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Amsterdam

Op zoek naar een wenteltrap in Brussel?

U heeft het al vaker voorbij zien komen: de wenteltrap. Wellicht gaat u verhuizen of kunt u deze karakteristieke trap gewoon niet langer weerstaan. Hoe dan ook, uw wenteltrap in Brussel gaat nu echt gebeuren. Welk type van deze trap u ook kiest, voor de mooiste wenteltrappen in Brussel gaat u naar Siertrappen . Zowel u als uw visite zullen hier keer op keer van onder de indruk zijn!

Goed om te weten: Een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens. Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Brussel, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, BruggeDen Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.
 

Wat is een wenteltrap?

Een wenteltrap is heel anders dan de gewone trap die u doorgaans kent. Hij gaat namelijk niet in een rechte lijn naar boven, maar klimt rondom een centraal punt omhoog. Hij neemt hierdoor de vorm van een kurkentrekker of helix aan. De trap kan zowel linksom als rechtsom draaien. Afhankelijk van de wensen en ruimte kan deze zelfdragend of rondom een spil gevestigd zijn. Dit laatste is weer een subcategorie van uw wenteltrap in Brussel: de spiltrap. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze trappen voor zowel binnen als buiten geschikt zijn!

Verschillende modellen

Maar welke wenteltrap laat u dan in Brussel plaatsen? Wij begrijpen dat dit geen makkelijke keuze is. Gelukkig heeft u bij ons een ruime keuze qua mogelijkheden. Zo heeft u altijd een wenteltrap in Brussel die het beste bij u past. Van klassiek tot industrieel en van zwart tot roze. Momenteel hebben we 6 modellen in diverse afmetingen voor u ter beschikking.

Vindt u het maken van een keuze voor uw wenteltrap in Brussel lastig? Logisch. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar.

Onze dienstverlening

Bij Siertrappen houden wij van kwaliteit. Bovendien staat onze service hoog in het vaandel. Wij doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de wenteltrap die wij in Brussel aan u leveren. U heeft daarom de mogelijkheid om zelf te bepalen wat wij voor u regelen:

  • All-in: wij brengen uw trap naar wens op kleur en plaatsen deze ook voor u.
  • Half way: wij kleuren uw trap naar wens, maar hij wordt als een bouwpakket geleverd. U plaatst de trap dan zelf.
  • Your way: u bestelt alleen een trap. De montage en het op kleur brengen verzorgt u zelf.

Een offerte aanvragen voor uw wenteltrap in Brussel

Benieuwd naar de prijs voor het aanschaffen en plaatsen van uw nieuwe wenteltrap in Brussel? Of wilt u die mooie droomtrap eens in het echt beschouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)610715054 of stuur een mail naar info@siertrappen.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, zowel overdag als ‘s avonds. Siertrappen: voor de mooiste wenteltrappen in Brussel en omgeving. Bovendien leveren wij ook in Nederland, Frankrijk én Duitsland.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.