Wenteltrap Brugge

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Brugge

 BrKies voor een wenteltrap!

Wanneer u op zoek bent naar een wenteltrap (of spiltrap) in Brugge zit u bij Siertrappen.nl goed. De keuze voor een wenteltrap is dan ook een erg goede keuze. De mooie afwerking, het unieke design en de prachtige vormen maken een wenteltrap in Brugge een must voor iedere woning of bedrijfspand. Want zeg nou zelf: wat straalt meer stijl en karakter uit dan een wenteltrap?

Goed om te weten: Een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens.Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Brugge, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

 

Wat is een wenteltrap nou eigenlijk?

Een wenteltrap is een trap die niet in een rechte lijn naar boven leidt. Het is een trap die spiraalvormig naar boven gaat, waardoor u een ronding maakt als u de trap op of af loopt. Wenteltrappen zijn vaak alleen bevestigd aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor blijft er veel ruimte over en is daarom ook erg praktisch.

Uw wenteltrap uit Brugge is daarnaast erg makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Door de ruimte die over is, is overal makkelijk bij te komen tijdens het schoonmaken. Ook het onderhoud vergt nauwelijks werk. De wenteltrappen uit Brugge worden van staal gemaakt en vervolgens gecoat om roest en vuil te voorkomen.

Welke wenteltrappen zijn er beschikbaar?

Er zijn vele soorten wenteltrappen beschikbaar. Denk aan verschillende afmetingen, kleuren en afwerkingen. Voor iedere stijl of smaak is er wel een wenteltrap te verkrijgen. Voor een wenteltrap in Brugge kunt u kiezen uit de volgende wenteltrappen:

Een wenteltrap in Brugge is voor iedereen. Of u nu houdt van een ouderwetse of moderne uitstraling, er past altijd wel een wenteltrap bij!

Waarom Siertrappen.nl?

Wij van Siertrappen.nl bieden u een groot assortiment aan siertrappen. Ons doel is om iedereen die een wenteltrap in Brugge wil, te voorzien van passend advies en de beste service. Naast een webshop hebben wij ook een fysieke showroom in Ermelo. Hier kunt u (op afspraak) langskomen ter inspiratie, voor advies of gewoon een goede kop koffie! Op die manier kunt u zelf de sfeer proeven.

Wij importeren de trappen zelf en houden hierdoor de levertijden kort en de wenteltrappen zeer betaalbaar. Ook hebben wij monteurs in dienst die u de montage uit handen kunnen nemen.

Koop nu uw wenteltrap in Brugge!

Nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mail ons op info@siertrappen.nl of bel ons op +31(0)610715054. Upgrade uw woning of bedrijfspand en bestel vandaag nog uw wenteltrap in Brugge!

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.