Wenteltrap Antwerpen

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Antwerpen

Wenteltrap in Antwerpen kopen?

Bent u op zoek naar een wenteltrap in Antwerpen? Dan bent u bij siertrappen.nl aan het juist adres! Bij ons vindt u de prachtigste wenteltrappen voor uw woning in Antwerpen. Van hoogwaardige gietijzeren spiltrappen tot Victoriaanse wenteltrappen. Zo bespaart u niet alleen een hoop ruimte, maar heeft u tegelijkertijd een beeldschone blikvanger in huis. Een schitterend stukje interieur dat uw woning uniek maakt.

Goed om te weten: Een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens. 

Zeven verschillende modellen

U heeft bij ons ruime keus als u op zoek bent naar een wenteltrap in Antwerpen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen en verschillende stijlen. Zo vindt u bij ons altijd de wenteltrap die het best bij uw woning in Antwerpen past. Gaat u voor modern of klassiek? In veel gevallen zijn de trappen in diverse diameters te verkrijgen. We zetten een aantal populaire modellen voor u op een rijtje.

Wenteltrap Antwerpen – Paris

Het model Paris is een modern ogende gietijzeren spiltrap met zwevende tredes. Hierdoor kunt u tussen de tredes door kijken en oogt de trap licht. Een voordeel van de Paris is dat deze in vier verschillende breedtes beschikbaar is. Bovendien kunt u deze wenteltrap eenvoudig in Antwerpen monteren.

Wenteltrap Antwerpen – Sofia

Ook het model Sofia bestaat uit gietijzer, maar heeft een meer klassieke uitstraling. Deze spiltrap is wel uitgerust met stootborden, waar u overigens wel doorheen kunt kijken. Ze zijn met sierlijke patronen gedecoreerd. Zo blijft uw woning in Antwerpen door deze wenteltrap licht. Indien gewenst is de trap ook zonder de stootborden leverbaar.

Wenteltrap Antwerpen – Burberry

Gaat u voor eenvoudig en zeer modern? Dan is het model Burberry dé wenteltrap voor u. Met zijn eigentijdse design past deze in ieder hedendaags interieur. De trap valt op, maar lijkt door het ontbreken van stootborden amper ruimte te in te nemen.

Uw droomtrap gevonden?

Een overzicht van al onze wenteltrappen in Antwerpen vindt u op onze pagina siertrappen. Zit hier de trap bij die u altijd al heeft willen hebben? Neemt u dan gauw contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen ons voorstellen dat u de trap eerst eens in het echt wilt zien. Maakt u daarom een afspraak om langs te komen in onze showroom. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0)610715054 of per mail: info@siertrappen.nl. Ook voor wenteltrappen in Antwerpen bent u van harte welkom in onze showroom in Ermelo! Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Ermelo, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, UtrechtZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.