Wenteltrap Amsterdam

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Amsterdam

Een wenteltrap in Amsterdam kopen?

Verwonderd staart u naar uw wenteltrap in Amsterdam. Had u ooit kunnen verwachten dat de schoonheid ervan u zo zou raken? Het karakteristieke materiaal. De elegante vormen. De prachtige details. Ze brengen u bij elke aanblik weer in beroering. En dat niet alleen: ook uw bezoek is er iedere keer weer van onder de indruk. Eén ding weet u zeker: Siertrappen.nl is uw investering 100% waard!

Goed om te weten: een wenteltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens.  

De verschillende modellen

Elke ruimte vraagt om een andere inrichting. Daarom hebben wij verschillende gietijzeren siertrappen in ons assortiment opgenomen. Van onze robuuste spiltrap tot een elegante steektrap. Wij maken het mogelijk!

Zoekt u een wenteltrap in Amsterdam, maar heeft u nog geen keuze kunnen maken? Wij denken graag met u mee!

Dienstverlening op maat

Bij Siertrappen.nl onderscheiden wij ons niet alleen door onze prachtige producten. Ook op het gebied van dienstverlening vallen wij positief op. U bepaalt namelijk zelf wat wij wel en niet voor u regelen. Zo houdt u de kosten zelf in de hand. Kiest u voor onze All-in-dienst? Dan wordt uw wenteltrap in Amsterdam op kleur gebracht en door een ervaren monteur geplaatst. Uiteraard kunt dit ook allemaal zelf regelen (Your way) of alleen de montage voor uw eigen rekening nemen (Half way).

Een prachtige trap van Siertrappen.nl

In 2005 lieten wij – Mandy en Theo Kamphorst – ons overweldigen door de schoonheid van gietijzeren siertrappen. Deze beleving delen wij graag met anderen. Dit doen wij onder andere door deze prachtige blikvangers aan te bieden op onze website. Interesse? Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar. U kunt dus ook een wenteltrap in Amsterdam laten plaatsen! Liever u een ander afleveradres? Geen probleem! Bij ons zijn ook andere bestemmingen bespreekbaar.

Laat een wenteltrap in Amsterdam plaatsen!

Een prachtige, authentieke trap van Siertrappen.nl is een sieraad in iedere omgeving. Dus ook in die van u! Een woning of een bedrijf. Het maakt niet uit. Neem vandaag nog contact met ons op! Vul het contactformulier in, bel naar +31(0)610715054 of stuur een bericht naar info@siertrappen.nl. Natuurlijk kunt u onze siertrappen ook eerst in het echt bekijken. U vindt onze showroom aan de Mariënhoef 10B in Ermelo. Laat u binnenkort zo’n authentieke wenteltrap bij u in Amsterdam plaatsen?

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.