Wenteltrap Amersfoort

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap Amersfoort

 We zullen er niet omheen draaien: van ons assortiment trappen vinden we zelf de wenteltrappen het mooist. Wie hogerop wil komen met een wenteltrap in Amersfoort, is bij Siertrappen.nl dan ook aan het juiste webadres. Al ruimtebesparend klimt en daalt u in hogere sferen van verdieping naar verdieping. Uw wenteltrap mag u ook spiltrap of draaitrap noemen. Wat u zelf het mooist vindt. Net als de kleur en afwerking trouwens, die passen we aan naar uw wensen. Kom voor inspiratie en een vrijblijvend adviesgesprek naar onze showroom. Wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige wenteltrap in Amersfoort.

 

Waarom een wenteltrap?

De functie van een trap is voor iedereen wel duidelijk: het is een manier om te voet tussen verschillende verdiepingen te bewegen. U zult echter niet zomaar elke trap in uw huis, winkelpand of restaurant kunnen of willen plaatsen. Er zijn verschillende afwegingen die u kunt maken bij het kiezen van de juiste trap, zoals:
Afmetingen
Vorm
Kleur
Materiaal
Functie (siertrap, brandtrap etc.)

Als u op zoek bent naar een sierlijke, ruimtebesparende oplossing, dan is een wenteltrap echt iets voor u. Overweegt u om in uw woning of bedrijf in Amersfoort een wenteltrap te (laten) installeren? We vertellen u graag wat Siertrappen.nl hierin voor u kan betekenen.

 

Advies van onze in-house bouwkundige

De wenteltrappen die we in Amersfoort leveren, worden rechtstreeks door ons uit het buitenland geïmporteerd. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van een importeur en kunnen we snel en scherp geprijsd leveren. Daarnaast kunnen wij u voorzien van deskundig advies in keuze en plaatsing van uw wenteltrap. Onze in-house bouwkundige Theo helpt u graag door het proces.

 

Van ontwerp tot montage

Bij siertrappen.nl werken we vanuit passie en vakmanschap. In 2005 werden we zelf betoverd door de schoonheid van gietijzeren siertrappen in Portugal. Sindsdien hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in het importeren, customizen en plaatsen van o.a. wenteltrappen. Komt u vanuit Amersfoort bij ons in Ermelo, dan kunt u kiezen uit drie service-pakketten van Siertrappen.nl:

All-in: we begeleiden het proces van kleur- en materiaalkeuze t/m montage bij u thuis of op de zaak.

Half way: nadat u een keuze heeft gemaakt in kleur en afwerking, leveren we uw customized wenteltrap af in losse onderdelen.
Your way: nadat u een keuze heeft gemaakt, neemt u de wenteltrap als bouwpakket mee naar Amersfoort. De kleur en afwerking past u zelf aan naar eigen wens.

 

Hogere sferen in Amersfoort

Breng uw huis, woning, winkelpand of restaurant in hogere sferen met een wenteltrap van Siertrappen.nl. Ook in Amersfoort hebben we al een aantal prachtige spiltrappen mogen plaatsen. Enthousiast geworden? Bel ons op +31 (0) 6 1071 5054 of stuur een e-mail naar info@siertrappen.nl en we werken samen met u naar de wenteltrap van uw dromen. Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Amersfoort, Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Maastricht, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.