Wenteltrap

Een sieraad in iedere omgeving

Wenteltrap

Wat is een wenteltrap?

Een wenteltrap, als u er nog nooit van gehoord hebt kunt u zich er vast een beeld bij schetsen. Een wenteltrap is namelijk niet een trap die in een rechte lijn naar boven gaat, maar die rondom een centraal punt omhoog gaat. Een wenteltrap heeft de vorm van een kurkentrekker met traptreden rondom die zich een weg naar boven banen op een elegante manier. Een wenteltrap kan een centraal onderdeel worden van de inrichting en architectuur van een huis.

Goed om te weten: een wenteltrap hoeft niet gelast te worden!

Meer weten over onze wenteltrappen? Neem contact op!

Stalen wenteltrap

Bij Siertrappen.nl bent u aan het juiste adres voor stalen wenteltrappen. Naast stalen wenteltrappen bieden wij ook industriële wenteltrappen. Deze trappen kunnen op maat gemaakt worden exact naar uw wensen. Een wenteltrap is immers de kroon op uw interieur. Benieuwd hoe dat er precies uit komt te zien in uw eigen woning? Neem daarvoor gerust contact met ons op. Theo, onze bouwkundige maakt graag een afspraak met u om zijn adviezen te geven afgestemd op uw woning en wensen.

Uw wenteltrap geïnstalleerd of als bouwpakket

Siertrappen.nl onderscheidt zich niet alleen in prachtige siertrappen maar ook in de bijbehorende dienstverlening. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om uw wenteltrap geheel te laten coaten en installeren door één van onze experts in de vorm van een all-in prijs. Naast de all-in prijs hebben wij nog tweetal opties, namelijk: half way en your way. Bent u benieuwd wat dit precies inhoudt? Klik dan hier voor meer uitleg over onze dienstenpakketten.

Op zoek naar een industriële wenteltrap?

Bent u op zoek naar een industriële wenteltrap of een stalen wenteltrap? Dan zit u bij Siertrappen.nl goed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van advies op maat en het installeren van industriële en stalen wenteltrappen. Bent u op zoek naar een wenteltrap of heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uw woning of bedrijfspand laten bekronen met een prachtige elegante wenteltrap? Siertrappen.nl voorziet u graag van een wenteltrap op maat geheel naar uw wens.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.