Spiltrap Maastricht

Een sieraad in iedere omgeving

Spiltrap Maastricht

Spiltrap? Karakteristiek & romantisch

Wilt u een spiltrap laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Maastricht? Een goede keuze! Een spiltrap is een lust voor het oog. Met dit type trap maakt u echt een tijdstip! Elegante vormen en prachtige details. Dat is wat u terugkrijgt als een spiltrap in uw woning in Maastricht laat plaatsen.

Goed om te weten: Een spiltrap hoeft niet gelast te worden! Onze trappen hebben een optrede naar wens.
 

Hoe wij zelf verliefd zijn geraakt op spiltrappen

Het bedrijf Siertrappen.nl is ontstaan nadat wij zelf in 2005 in aanraking met dit type trap. Prachtig vonden we het! We hebben vervolgens onderzoek gedaan naar de oorsprong van de spiltrap en zijn zelf begonnen met het plaatsen van spiltrappen (ook wel wenteltrappen genoemd). Inmiddels zijn onze spiltrappen door heel Nederland terug te vinden, zo ook in Maastricht!

Wat is een spiltrap precies?

Bij een spiltrap draaien de traptreden om de spil heen. Met als voordeel dat dit type trap in een klein trapgat past en dus ook weinig ruimte inneemt. De traptreden worden gedragen door de spil.

Spiltrappen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Bent u op zoek naar een karakteristieke trap? Dan is een spiltrap in Maastricht de juiste trap voor u! Spiltrappen bevatten veel sierlijke details.

Het plaatsen van een spiltrap

Spiltrappen zijn ontzettend mooi. Bent u geïnteresseerd in een spiltrap voor uw woning of bedrijfspand in Maastricht? Maar ziet u op tegen het plaatsen van de trap? Dat is geen probleem! U hebt bij ons de volgende opties:

  • All-in (spiltrap laten plaatsen in Maastricht). Bij deze optie coaten wij de spiltrap in de gewenste RAL-kleur. Daarnaast plaatsen wij de spiltrap bij u in Maastricht.
  • Halfway. Bij deze optie coaten wij de spiltrap in de gewenste RAL-kleur. Vervolgens leveren wij de spiltrap bij u in losse onderdelen. U kunt de trap vervolgens zelf monteren.
  • Your way. Bij deze optie neemt u alleen de spiltrap zelf af bij Siertrappen.nl. Deze verzenden wij ongecoat. U kunt de spiltrap vervolgens zelf coaten en plaatsen.

Goed om te weten: een spiltrap hoeft niet gelast te worden!

Diverse voorbeelden van spiltrappen

Wij leveren en plaatsen onze spiltrappen door heel Nederland en België. Benieuwd naar eerder geplaatste spiltrappen? Bekijk deze hier!

Heeft u ons gezien bij RTL LifestyleXperience?

Siertrappen is ook te zien geweest bij het programma ‘RTL LifestyleXperience’. Benieuwd naar ons bedrijf? Bekijk de video hier of kom langs in onze showroom waar u met eigen ogen de diverse soorten spiltrappen kunt bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend, zowel overdag als ‘s avonds. In overleg is de showroom ook geopend op zon- en feestdagen.

Spiltrap laten plaatsen in Maastricht?

Wilt u een spiltrap laten plaatsen in Maastricht? Vraag direct een offerte aan en we nemen spoedig contact met u op. Wij leveren de siertrappen in heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij hebben al wenteltrappen geplaatst in Maastricht, Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Baambrugge, Brugge, Brussel, Den Haag, Eemnes, Gent, Groningen, Haarlem, Kampen, Rotterdam, Udenhout, ZutphenZelhem en Zwolle. Ook andere bestemmingen zijn bespreekbaar.

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.